BELAJAR SEKARANG >>


“BELAJAR DARI ZERO KEPADA HERO”

Masih buntu dengan keputusan sendiri nak belajar al-Quran atau tidak ?LIHAT BAGAIMANA PEMBELAJARAN KOHUZ

Masih buntu dengan keputusan sendiri nak belajar al-Quran atau tidak ? Ada yang ingin belajar tetapi malu untuk berhadapan dengan orang ramai, kalau boleh nak belajar secara bersendirian sahaja dengan ustaz.

Jika belajar secara berdepan dan panggil ustaz datang ke rumah memerlukan kos yang tinggi, bila di fikirkan semula kewangan tidak mencukupi. Sudahnya sampai bila-bila pun masih belum pandai baca al-Quran.

Anda mahu kelas yang belajar seperti seolah-olah menjemput Ustaz ke rumah dengan kos yang amat berbaloi? Kami Kaedah Haraki sentiasa membantu anda yang ingin belajar. Ayuh sertai kami agar kami boleh bantu anda untuk selesaikan masalah dalam bacaan al-Quran dengan menggunakan kaedah yang MUDAH dan SANTAI secara ONLINE.

Kami nak ajak anda belajar dari rumah sahaja bersama ahli keluarga lain dengan belajar secara online sahaja iaitu melalui KOHUZ (Kelas Online Haraki Ustaz Zakaria)

APA ITU KOHUZ?

KOHUZ adalah Kelas Online Haraki Ustaz Zakaria, pembelajarannya di website melalui video dan ianya direka khas khususnya untuk orang dewasa yang mempunyai komitmen yang padat seperti:

Medium ini sebagai alternatif untuk belajar al-Quran menggunakan Kaedah Haraki di bawah bimbingan Ustaz Zakaria. Kaedah ini adalah inovasi baru dalam pembelajaran al-Quran tanpa menggunakan iqra’ dan muqaddam tetapi menggunakan pergerakan anggota badan bagi memudahkan pelajar lebih memahami.

KOHUZ menawarkan pembelajaran mengenal huruf hijaiyah dan hukum tajwid yang melibatkan tarian, karoake, nyanyian, melukis dan bercerita.

Kini KOHUZ tawarkan kepada anda harga diskaun Kursus Penuh KOHUZ sempena Ramadan. Apa yang anda akan dapat dari kursus penuh KOHUZ :


LIHAT BAGAIMANA PEMBELAJARAN KOHUZ

Kursus Penuh

 Akses 40 VIDEO (merangkumi 11 kursus) + 2 video bonus semua kursus dalam masa 6 BULAN. Pembelajaran bermula dari asas kenal huruf hingga masuk kepada tarian tajwid

Seronok kan belajar dari rumah sahaja, masa kita sendiri tentukan…..
Sebagai bonus, saya nak berikan anda VIDEO PERCUMA untuk yang serius ingin belajar dan nak bantu diri sendiri untuk mahir baca al-Quran.BELAJAR SEKARANG >>


BELAJAR 2 BULAN DENGAN HARGA RM50


LIHAT BAGAIMANA PEMBELAJARAN KOHUZ

Copyright © 2020 by Usrah Haraki Sdn Bhd. All right reserved.